Во ред, спремни сме!

1. Пакетот вклучува:

-регистрација на домен

-регистрација на имејл адреси

-изработка на вебсајт (инсталираме таков вид на вебсајт што клиентот може сам да продолжи да го одржува на прост начин)

   -апдејт на софтверот

   -бекап на вебсајтот

-оптимизација за пребарување по клучни зборови

-локација на гугл мапа

-аналитика на посети

Цена 12.000 ДЕН

2. Потоа:

-промена на дел од вебсајт: 1.000ДЕН/час

-промена на содржина на страна 500ДЕН/час

-клиентот гледа што правиме и учи