Во ред, спремни сме!

-регистрација на домен 1.000ДЕН/год

-регистрација на имејл адреси 200ДЕН/адреса

-изработка на вебсајт (инсталираме таков вид на вебсајт што клиентот може сам да продолжи да го одржува на прост начин) 7.000ДЕН

   -апдејт на софтверот 300ДЕН

   -бекап на сајтот 1.5000ДЕН

-оптимизација за пребарување по клучни зборови 3.000ДЕН/до 10 збора

-локација на гугл мапа 2.000ДЕН

-аналитика на посети 6.000ДЕН

-промена на дел од вебсајт: 1.000ДЕН/час

-промена на содржина на страна 500ДЕН/час