Во ред, спремни сме!

-Дружбени медиуми (ФБ, Твитер, Г+..)

     -Креирање 3.000ДЕН

     -Објавување 300ДЕН/објава  

-гмеил за бизнис админ 1000ДЕН/мес или 10,000ДЕН/год

-поставување Аналитика 10.000ДЕН

-креирање Портал 22.000ДЕН

-креирање Онлајн Продавница 30.000ДЕН

-совети и препораки 1.000ДЕН/час